Ikviens zina, ka praktiski jebkurā veikalā var atrast trīs veidu šokolādi – melno, balto un piena, tomēr šokomīļiem ir parādījusies jauna modes tendence – rozā šokolāde, ko radījusi Šveices kompānija Barry Callebaut.
Šīs ir vēsturiskas pārmaiņas visā šokolādes pasaulē. Pirmo reizi 80 gadu laikā šokolādei radīta jauna krāsa.
Kā atzīst kompānijas vadītājs Antuāns de Sēnafriks: „Protams, mārketinga mašīna strādā pilnā sparā, jo šī šokolāde ir ne tikai jauna, bet arī neticami fotogēniska. Tai ir jauks balanss, kas uzrunā jauniešus.”
Tirgū šāda šokolāde, protams, ir kas neticams un jauns, tomēr paši ražotāji norāda, ka eksperiments un šokolādes tapšana ir vairāku gadu desmitu smags darbs, padziļināta izpēte un šobrīd – lielisks rezultāts
Šīs modīgās šokolādes ražošanā izmantotas īpašas kakao pupiņas, kas atrodama Kotdivuārā, Ekvadorā un Brazīlijā.
Barry Callebaut neslēpj, ka plāno ar savu jaunatklājumu iekarot tirgu, sniedzot iespēju visiem šokolādes ražotājiem izdot arī ceturto veidu.
#Breaking: White, milk & dark chocolate – and today, the world is introduced to #RubyChocolate: https://t.co/gePxV9nePH #Innovation pic.twitter.com/ihzG5dIXh7
— Barry Callebaut (@BCgroupnews) September 5, 2017
Our new #RubyChocolate will be available to #chocolate manufacturers & consumers around the world soon: https://t.co/qAvRU3maXq #Innovation pic.twitter.com/i8bCnfdC3X
— Barry Callebaut (@BCgroupnews) September 5, 2017