Dalies, , Google Plus, Pinterest,

Drukāt

Posted in:

Kad reklāma apnikusi, dodies uz saldumu pagatavošanas meistarklasēm

Paša rokām radīts gardums - sirsnīgākā dāvana uz pasaules

Tuvojoties Ziemassvētkiem, ikviens vēlas iepriecināt savus tuviniekus ar ko īpašu, un, kā zināms, labākās dāvanas ir pašu rokām radītas. Romantiskā “Parunāsim. Kafe’teeka” aicina ikvienu apmeklēt radošās un izglītojošās meistarklases, kuru laikā profesionālu saldumu meistaru pavadībā būs iespējams apgūt Pavlovas un zefīru pagatavošanas mākslu.

Pavlovas pagatavošanas meistarklase 10.novembrī

Pavlova ir dzimusi balerīna – viegla, trausla un pamatīgi cimperlīga, tāpēc visam ir jābūt augstākās klases. Kūka ir bezgala skaista, taču grūti pakļaujama gastronomiska personība. Īstai Pavlovas kūkai bezē ir viegla, liela, apkārt trausla, viducī nedaudz staipīga, bet putukrējums mākoņaini pufīgs, pieklājīgi noknibināt to ar karotīti  vai glīti nokost gabaliņu būs grūti – tāda ir īstā Pavlovas kūka.

Zefīru pagatavošanas meistarklase 17.novembrī

Zefīrs ir gaisīgs, graciozs saldums, kas ir nekaitīgs arī figūrai – labākais gardums ikvienai lēdijai.

Kafe’teeka, kur paslēpties un baudīt pašceptas lauku tortes, kūkas, konfektes, labu vīnu, garšīgu kafiju un sarunas ar savu labāko draugu.

Informācija par pasākumiem: https://www.facebook.com/parunasim/?fref=ts
Foto: AnneCN/https://www.flickr.com/photos/anne-cathrine_nyberg//https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/